Första träningsmatchen slutade med vinst! 2-1
2020-03-21 14:14

Stocksunds IF drog igång försäsongen igår med match mot Dynamo Täby div 6.

Mål gjordes av Max Granlund som för säsongen har anlänt till klubben från konkurrenten Danderyds SK och han visade direkt att han trivs med sina nya lagkamrater. Max gjorde två mål på tio minuter och hade en riktigt bra första halvlek och var tillsammans med sin storebror Simon Granlund som gjorde en riktigt bra första halvlek och assisterade till 1-0 målet. På andra sidan hade vi en spelare från egna leden, Wilgot, som hade lekstuga och var en behållning för den tappra publik som hade tagit sig till stockhagen.

Backlinjen var riktigt stabil och höll 0an i första halvlek.

Frank i mål visade att han kunde spika igen och byttes ut i halvtid efter en stark halvlek.

Mittfältet med spelare som Tom och Per och Rami visade att gammal är äldst med två fina assist från Rami och dom vann mittfälts-kampen. En spelare från egna leden, Carl Borelius, gjorde debut igår och var kanske matchens spelare med sitt resoluta spel och sina fina fötter.

Det blev mycket byten i matchen och många spelare fick chansen, men grunden kunde man se och att en spel idé finns och att den här säsongen på riktigt kan bli en rolig en!

"Tåget har börjat rulla!" - Martin Mutumba

A-laget2016-08-28 21:00