Bli medlem i Stocksunds Idrottsförening
Välkommen till knatteskolan 2021!

Anmälan till knatteskolan 2021

Den 17 april börjar vi vårsäsongen på Stockhagens IP med att välkomna alla flickor och pojkar födda -14, -15 och -16 att vara med i vår Knatteskola. Alla är välkomna och ingen förkunskap krävs!

Inom SIF har vi en önskan att spelarna kommer med ett leende och går hem med ett leende.

Vi ställer dock höga krav på oss själva inom verksamheten! Det innefattas av allas lika värde, att vi kan fokusera på individen och att vi finns tillgängliga i alla situationer för varje barn inom verksamhetens ramar. Med glädjefylld fotboll tror vi på ett livslångt idrottande!

Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola skall vara ett positivt minne.

När, Var, Hur?

• Lördagar 09.30–10.30

• Stockhagens IP, Stockan, Stocksund

• Vårsäsong: start lördag 17 april, sommaravslutning 19 juni.

• Höstsäsong: start lördag 21 augusti, avslutning 23 oktober, sen börjar inomhus träningen i november – mars.

• Flickor och pojkar födda 2014, 2015 och 2016.

• Anmälan görs här ( om ert barn spelade med oss förra året behöver ni inte anmäla er ni kommer få en faktura )

(OBS! Det går utmärkt att testa Knatteskolan kostnadsfritt! Ni bekräftar er plats när ni betalt )

• Avgift 2500kr/per år april - april, utomhus april - oktober & inomhus från november – mars. Hösttermin/vinter augusti - mars 1600kr

• Tröja, dricksflaska, diplom och en egen fotboll ingår i priset.

• Frågor ställer du till Jane Beresford kansliet@stocksundsif.se

Några grundregler i Knatteskolan:

• Bollen i centrum! Alla barn har varsin boll.

• Alla våra tränare är utbildade.

• Max 20 barn/grupp/lag.

• Max 8 barn/tränare.

• Hela familjen är välkommen att starta helgen på Stockan som publik vid sidan av planen.

Lättare servering finns!

SIFs nya sportchef
2021-08-10 11:14
Vi välkomnar Martin Mutumba

Vi vill välkomna vår nya sportchef Martin Mutumba. Martin är 36år och har ett förflutet som fotbollsspelare med följande meriter:

2002–2003
 Sverige U17
 Sverige U19
 Uganda

Martin är en glad, positiv, driven och engagerad person, han är super duktig med barnen som får känna sig sedda och viktiga för laget, han har mycket nya roliga ideer på planen, Martin har varit tränare hos SIF i ett år för herrlaget, P04 samt varit med vid våra camper.

Välkommen Martin nu kör vi :D

Finbesök!
2021-06-23 10:01

Fler bilder (+21) >>

Igår hade vi äran att få välkomna tre allsvenskaspelare från AIK Nabil Bahoui, Bilal Hussein och Tom Strannegård. Tom började sin fotbollskarriär i Stocksunds IF:s knatteskola.

Barnen fick ställa frågor till spelarna, fick autografer och vi hade även en tävling för barnen mot AIK spelarna i att träffa ribban där Stocksunds IF briljerade och vann med 4-0 :D :D :D

Vi tackar för en otroligt lyckad dag och önskar AIK spelarna all lycka i fotbollskarriären.

2020-02-06 08:55
”Stocksunds IF har en ny sponsor i Hans Mörner Fastighetsförmedling som är fokuserat på bostäder i Djursholm, Stocksund och Danderyd. Som sponsor erbjuder nu bolaget fri värdering av ert nuvarande boende, helt utan förpliktelser. Hans Mörner Fastighetsförmedling betalar 400 kr till klubben för varje värdering.

Är ni bara lite nyfikna på vad ert boende är värt, kanske ni behöver en ny värdering till banken eller går i säljtankar, ring Hans Mörner på 08-755 19 19 eller maila på hans@hansmorner.seGlöm inte att meddela att det är en värdering via Stocksunds IF!”

Hans Mörner
Registrerad Fastighetsmäklare

Kontor: 08-7551919
Hemsida: hansmorner.se
Välkommen till Stocksunds IF
2020-01-30 12:19

Vi är en fotbollsklubb som vill att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt! Barnperspektivet är centralt och styr våra handlingar. Glädjen att delta och kämpa som en del i ett lag, oavsett nivå, är vår största vinst. Antal träningstillfällen, matcher och cuper hålls på en nivå där era barn kan upptäcka andra idrotter och intressen också under sin uppväxt. Vi vill att alla spelare ska få en chans att utvecklas i sitt spel och vi spelar matcher för att det är roligt! Den största vinsten är att kämpa tillsammans och att vara en del i ett lag. Era barn är varmt välkomna!

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendationer för barnidrott Läs mer

Sponsra DIN klubb SIF
2019-11-06 11:15
Hej lagledare, ungdomar och föräldrar,

Vi i styrelsen för klubben vill skicka ut en utmaning till samtliga lag och medlemmar.

Klubben vill skapa även bättre förutsättningar för nästa steg i klubbens historia och arbeta för att Stockhagen skall bli en ännu mer naturlig mötesplats för Stocksunds ungdomar genom olika fotbolls relaterade aktiviteter. Vi vill skapa möjligheter för fler aktiviteter som får våra barn att fokusera på sport, vi vill skapa möjligheter att även vintertid ha aktiviteter och som ideell klubb behöver vi medel för att genomföra dessa.

Utmaningen till varje lag är att jobba på att försöka få ihop 30.000 i sponsorpengar till klubben samt föra en dialog med medlemmar kring företags sponsring. Vi har satt ihop olika paket från att man namnger hela utomhusarena till företagssponsring med banderoll och slutligen som enskild aktivt sponsrande medlem.

Vi tror att om vi alla hjälper till så kommer vi skapa ännu bättre förutsättningar för vår klubb där våra lag med våra ungdomar aktiveras och förhoppningsvis spelar fotboll långt upp i åldrarna, att skapa mötesplats Stockhagen.

Skicka gärna ett mail till Jan Brännmark; jan_brannmark@yahoo.co.uk så kan ni få mer detaljer kring paketen och utöver dessa  om ni lyckas dra ihop era 30.000 var man betalar in! Ska bli kul att se vad vi gemensamt kan åstadkomma för att göra vår klubb och arena ännu bättre. Stocksunds IF Sponsorpaket 2019-01 JB (1).pptx »