Stocksunds IF söker tränare för uppdrag på deltid!
2022-05-09 11:51

Stocksunds idrottsförening (SIF) bildades den 3 januari 1935 i Stocksund, Danderyds kommun, strax norr om Stockholm.Vi är en breddklubb och vår övergripande målsättning är att så många som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt!

Vi söker nu dig som brinner för att träna och utveckla barn och ungdomar som fotbollstränare. Vi söker dig med relevant erfarenhet och/eller utbildning som vill utvecklas i ditt tränarskap hos oss långsiktigt. Vi söker en ambitiös ungdomstränare med C- eller B-Diplom, men det är inget krav. Men gärna att du har  erfarenhet.

Individuell lönesättning. Är du den vi söker? Gör din ansökan via e-post och bifoga CV samt meriter så kontaktar vi dig.

Maila gärna ditt fotboll cv och berätta om dig själv, din fotbollsbakgrund och ditt intresse för att bli tränare till

Tillträde: så snart som möjligt.

Låter det intressant, varmt välkommen att höra av dig

wilIiam@stocksundsif.se

Romeo Venizelos