SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SIF DamJuniorer mot Bromsten 28 april 2019
2019-05-03 18:44
Tuff match med bra spel från båda lagen. Rolig match att följa.
Tuff matchhelg!
2019-05-03 16:43
SIF DamJuniorer mot Vaxholm 2019-04-27
DamJuniorerna drar igång med full kraft! Dubbla matcher förra helgen och dubbla matcher den här helgen som kommer. 
Mycket bra spel och tufft motstånd. Det var jämna matcher.

2018-02-23 16:46
 
Sanktan 2018
2018-02-23 16:41
Vi har haft en superbra vinterträning. Nu är det dags för en veckas bra vila över sportlovet. Sedan börjar uppladnningen inför Sanktan.

Stocksunds IF består av 27 spelare och kommer att spela i två serier nästa år. Vi ser fram emot många roliga och härliga matcher i dessa två serier:


Kristinehamnscupen
2018-02-20 22:41
Kort rapport från Kristinehamn och lite annan info

Vi spelade totalt 6 matcher på en fantastisk fin inomhus 11 manna arena med totalt 20 st deltagande F03 lag från hela Sverige.

Cupen attraherade både bredd och akademilag och vi hade lite otur att hamna i en mycket svår grupp. Både BP och Örebro S´K´s akademilag hade vi i vår grupp.

Vi gick till B slutspel från vår grupp och blev till slut på (bokstavligen) matchens sista spark utslagna med 0-1.

Det som var extra roligt och som alla spelare ska ta med sig är att vi fick så mycket beröm från andra lagledare. 
  • BP´s tränare tyckte att vi har ett bättre grundspel än Örebro SK´s akademilag. 
  • Hertzöga skulle kopiera vår taktik i sin match mot Örebro. 
  • ÖSK´s lagledning sade till oss att vi var det lag som pressade och därmed störde ut deras spel på bästa sättet under sista året.
Detta har vi Saga att tacka för. Med tanke, känsla och hjärta har vi genomfört en riktigt bra vinterträning. Tjejerna har haft 4 träningstillfällen i veckan och närvaron har varit mycket hög. Vårt lag har gjort stora framsteg!
Saga stort TACK!!!

Vi tar ett uppehåll över sportlovet. Sista träningen är nu på torsdag för att sedan dra igång igen den 5 mars.Då blir det mer och mer fotboll på både träning och matcher. Håll utkik på sportadmin kalendern.

För er spelare som vet med er att ni inte av olika anledningar kunnat vara med så mycket på träningen under vintern så är det av mycket stor vikt att ni kommer i fatt framförallt fysiskt. Det innebär stort ansvar på er för individuell träning (kondition). Vi har nått en nivå där löpningen på plan är så viktig! Tala med Saga så får ni en individuell plan för detta!

//Henrik
 
HUVUDSPONSORER
ÖVRIGA SPONSORER
 
Facebook