2020-02-06 08:55
”Stocksunds IF har en ny sponsor i Hans Mörner Fastighetsförmedling som är fokuserat på bostäder i Djursholm, Stocksund och Danderyd. Som sponsor erbjuder nu bolaget fri värdering av ert nuvarande boende, helt utan förpliktelser. Hans Mörner Fastighetsförmedling betalar 400 kr till klubben för varje värdering.

Är ni bara lite nyfikna på vad ert boende är värt, kanske ni behöver en ny värdering till banken eller går i säljtankar, ring Hans Mörner på 08-755 19 19 eller maila på hans@hansmorner.seGlöm inte att meddela att det är en värdering via Stocksunds IF!”

Hans Mörner
Registrerad Fastighetsmäklare