Välkommen till SIF:s höstlovscamp v.44 28-30 oktober!
2019-08-20 14:21

Efter två superroliga sommarcamper vill vi erbjuda en lika superrolig höstlovscamp på Stockanhagens IP för alla våra stjärnor; tjejer och killar födda 2003-05 (äldre) samt födda 2008-12 (yngre).

Vecka 44 måndag 28 - onsdag 30 oktober 8:30-15:30 äger campen rum. Anmälan görs via länken nedan. Målet är som vanligt att hela vårt gäng ska tycka det är roligare med fotboll efter lägret än före!

Vår huvudtränare Said leder lägret tillsammans med Romeo. Vi kommer varje dag boka in pass som inte bara har med fotboll att göra, för att få variation. Vi delar in barnen i äldre och yngre grupper. Självklart ingår (en god) lunch samt för- och eftermiddagsmellis. Vi avslutar varje dag med matcher, vad annars!? Sista dagen avslutas med diplomutdelning & glass.

Du anmäler dig till lägret vecka 44 här: Anmälan höstlovscampen 2019

Kostnaden (v. 44) är

2 dagar: 1150 kr

3 dagar: 1500 kr

Said, Romeo & Jane önskar alla tjejer & killar varmt välkomna till höstlovscampen 2019.

Har du frågor, hör av dig till kansliet@stocksundsif.se

Välkomna till Knatteskolan 2019!
2019-03-19 13:17

Lördagar kl. 09.30 samlas vi på Stockan för att njuta av den glädje som fotbollen ger. Vi välkomnar alla flickor och pojkar födda -12, -13 och -14 att vara med! För många är det en fortsättning och för andra en början på något nytt! Det spelar ingen roll – alla är välkomna att delta på sina egna villkor! Vi blandar lek med teknik och träningar med lättsamma matcher. För alla knattar som är födda 2012, bildar vi så småningom ett lag som får spela sina första matcher.

Avgiften för hösten är 1100 kr - då ingår egen tröja, drickaflaska och fotboll!

Med glädje skapas prestation som ger framgång i livet. Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola ska vara ett positivt minne. Vårt största fokus ligger framförallt på att barnen ska ha det roligt med fotbollen!

- 2012: lördagar kl. 09.30-10.30, samt valfritt extratillfälle på måndagar kl. 16.30-17.30.

- 2013: lördagar kl. 09.30-10.30

- 2014: lördagar kl. 09.30-10.15

Anmäl dig här: Anmälan Knatteskolan 2019

Om du bara vill testa några gånger kostnadsfritt går det hur bra som helst! Då anmäler du dig här: Prova på Knatteskolan 2019

Vi börjar lördagen den 13:e april och kör fram till lördag 15:e juni, därefter några veckors sommarlov. Återstart lördag den 24:e augusti och avslutning lördagen den 12:e oktober (sedan Vinterknatteskola). Vi kör varje lördag förutom 20/4 (påsklov) och 1/6 (Kristi Himmelsfärd)!

Hjärtligt välkomna alla barn och föräldrar!

Stocksunds IF - Vad står vi för
2017-04-13 14:53

Stocksunds IF är en breddklubb. Vårt övergripande mål är att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt. Oavsett vilken nivå man befinner sig på. Inom varje årgång finns det ETT lag, dit alla är välkomna. Att vinna är kul, men den största vinsten är att känna delaktighet och vara med i upp- och nedgång. Därför har vi ingen nivåindelning, därför gäller lika speltid gäller för alla och vi tillämpar inga toppningar. Vi är ETT lag!

Våra träningar är öppna, dvs du väljer själv hur mycket du vill träna(1- 3 ggr per vecka april-nov, samt samt 1-2 ggr/vecka jan-mars). Vi uppmuntrar att du även håller på med andra sporter!

För att få veta mer om hur vi bedriver vår verksamhet ber vi dig ta del av vår Handledarbok som du hittar via denna länk http://sportadmin.se/hemsida/docs/323/6853/Handledarbok%20SIF%202015.pdf.

Som enda fotbollsförening i Stocksund och Djursholm, följer vi fullt ut Riksidrottsförbundets rekommendationer om barnidrott. Läs mer om vad det egentligen innebär under http://sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=66741.

Stocksunds IF och FC Djursholm-utökat samarbete 2016
2016-04-20 21:02

Under 2016 utökar FC Djursholm och Stocksunds IF sitt ingångna samarbete. Att erbjuda barn och ungdomar i Djursholm och Stocksund en framtid där idrott och fotboll har en viktig roll upp i vuxen ålder, oavsett hur vägen dit ser ut, är det primära målet för båda klubbarna.

Vägen dit går genom att vid behov skapa gemensamma lag inom ungdomsfotbollen, ett gemensamt sätt att träna, samutnyttjande av planytor och inte minst att dela på duktiga tränarresurser.

All forskning visar att det är viktigt att behålla det lokala perspektivet även upp i ungdomsåren och försöka behålla barnen i en trygg närmiljö bland kompisar, vilket är en drivkraft för klubbarnas samarbete. Det ska aldrig vara längre bort än en cykeltur för en kille eller tjej i Djursholm eller Stocksund som vill spela fotboll, oavsett om det är i lugnare tempo eller på elitnivå.

Samarbetet är också ett sätt att förvalta den respekt klubbarna haft sinsemellan under många år, en ömsesidig respekt som har funnits sedan tider när våra derbyn spelades på dammiga grusplaner eller ojämna gräsytor på gränsgärdet. Vi tror att vägen till livskraftiga lag och glada spelare i Danderyd går via samarbete, som går ut på att underlätta vardagen och kunna erbjuda mervärde till våra spelare, medlemmar och deras familjer.

Efter 2016, utvärderas samarbetet, och därvid tar klubbarna ställning till hur det ytterligare kan fördjupas.

19 april 2016

Styrelserna i Stocksunds IF och FC Djursholm