Sponsra DIN klubb SIF
2019-11-06 11:15
Hej lagledare, ungdomar och föräldrar,

Vi i styrelsen för klubben vill skicka ut en utmaning till samtliga lag och medlemmar.

Klubben vill skapa även bättre förutsättningar för nästa steg i klubbens historia och arbeta för att Stockhagen skall bli en ännu mer naturlig mötesplats för Stocksunds ungdomar genom olika fotbolls relaterade aktiviteter. Vi vill skapa möjligheter för fler aktiviteter som får våra barn att fokusera på sport, vi vill skapa möjligheter att även vintertid ha aktiviteter och som ideell klubb behöver vi medel för att genomföra dessa.

Utmaningen till varje lag är att jobba på att försöka få ihop 30.000 i sponsorpengar till klubben samt föra en dialog med medlemmar kring företags sponsring. Vi har satt ihop olika paket från att man namnger hela utomhusarena till företagssponsring med banderoll och slutligen som enskild aktivt sponsrande medlem.

Vi tror att om vi alla hjälper till så kommer vi skapa ännu bättre förutsättningar för vår klubb där våra lag med våra ungdomar aktiveras och förhoppningsvis spelar fotboll långt upp i åldrarna, att skapa mötesplats Stockhagen.

Skicka gärna ett mail till Jan Brännmark; jan_brannmark@yahoo.co.uk så kan ni få mer detaljer kring paketen och utöver dessa  om ni lyckas dra ihop era 30.000 var man betalar in! Ska bli kul att se vad vi gemensamt kan åstadkomma för att göra vår klubb och arena ännu bättre. Stocksunds IF Sponsorpaket 2019-01 JB (1).pptx »
Stocksunds IF - Vad står vi för
2017-04-13 14:53

Stocksunds IF är en breddklubb. Vårt övergripande mål är att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt. Oavsett vilken nivå man befinner sig på. Inom varje årgång finns det ETT lag, dit alla är välkomna. Att vinna är kul, men den största vinsten är att känna delaktighet och vara med i upp- och nedgång. Därför har vi ingen nivåindelning, därför gäller lika speltid gäller för alla och vi tillämpar inga toppningar. Vi är ETT lag!

Våra träningar är öppna, dvs du väljer själv hur mycket du vill träna(1- 3 ggr per vecka april-nov, samt samt 1-2 ggr/vecka jan-mars). Vi uppmuntrar att du även håller på med andra sporter!

För att få veta mer om hur vi bedriver vår verksamhet ber vi dig ta del av vår Handledarbok som du hittar via denna länk http://sportadmin.se/hemsida/docs/323/6853/Handledarbok%20SIF%202015.pdf.

Som enda fotbollsförening i Stocksund och Djursholm, följer vi fullt ut Riksidrottsförbundets rekommendationer om barnidrott. Läs mer om vad det egentligen innebär under http://sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=66741.

Stocksunds IF och FC Djursholm-utökat samarbete 2016
2016-04-20 21:02

Under 2016 utökar FC Djursholm och Stocksunds IF sitt ingångna samarbete. Att erbjuda barn och ungdomar i Djursholm och Stocksund en framtid där idrott och fotboll har en viktig roll upp i vuxen ålder, oavsett hur vägen dit ser ut, är det primära målet för båda klubbarna.

Vägen dit går genom att vid behov skapa gemensamma lag inom ungdomsfotbollen, ett gemensamt sätt att träna, samutnyttjande av planytor och inte minst att dela på duktiga tränarresurser.

All forskning visar att det är viktigt att behålla det lokala perspektivet även upp i ungdomsåren och försöka behålla barnen i en trygg närmiljö bland kompisar, vilket är en drivkraft för klubbarnas samarbete. Det ska aldrig vara längre bort än en cykeltur för en kille eller tjej i Djursholm eller Stocksund som vill spela fotboll, oavsett om det är i lugnare tempo eller på elitnivå.

Samarbetet är också ett sätt att förvalta den respekt klubbarna haft sinsemellan under många år, en ömsesidig respekt som har funnits sedan tider när våra derbyn spelades på dammiga grusplaner eller ojämna gräsytor på gränsgärdet. Vi tror att vägen till livskraftiga lag och glada spelare i Danderyd går via samarbete, som går ut på att underlätta vardagen och kunna erbjuda mervärde till våra spelare, medlemmar och deras familjer.

Efter 2016, utvärderas samarbetet, och därvid tar klubbarna ställning till hur det ytterligare kan fördjupas.

19 april 2016

Styrelserna i Stocksunds IF och FC Djursholm