Välkommen till Stocksunds IF!

Vi är en fotbollsklubb som vill att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt! Barnperspektivet är centralt och styr våra handlingar. Glädjen att delta och kämpa som en del i ett lag, oavsett nivå, är vår största vinst. Antal träningstillfällen, matcher och cuper hålls på en nivå där era barn kan upptäcka andra idrotter och intressen också under sin uppväxt. Vi vill att alla spelare ska få en chans att utvecklas i sitt spel och vi spelar matcher för att det är roligt! Den största vinsten är att kämpa tillsammans och att vara en del i ett lag. Era barn är varmt välkomna!

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendationer för barnidrott Läs mer

God fortsättning på det nya året!
2020-01-16 13:28
Snart börjar säsongen! Är era barn intresserade av att börja spela fotboll?
Alla barn är välkomna att spela hos oss! Hör av er till Jane i vårt kansli om ni har frågor.
Sponsra DIN klubb SIF
2019-11-06 11:15
Hej lagledare, ungdomar och föräldrar,

Vi i styrelsen för klubben vill skicka ut en utmaning till samtliga lag och medlemmar.

Klubben vill skapa även bättre förutsättningar för nästa steg i klubbens historia och arbeta för att Stockhagen skall bli en ännu mer naturlig mötesplats för Stocksunds ungdomar genom olika fotbolls relaterade aktiviteter. Vi vill skapa möjligheter för fler aktiviteter som får våra barn att fokusera på sport, vi vill skapa möjligheter att även vintertid ha aktiviteter och som ideell klubb behöver vi medel för att genomföra dessa.

Utmaningen till varje lag är att jobba på att försöka få ihop 30.000 i sponsorpengar till klubben samt föra en dialog med medlemmar kring företags sponsring. Vi har satt ihop olika paket från att man namnger hela utomhusarena till företagssponsring med banderoll och slutligen som enskild aktivt sponsrande medlem.

Vi tror att om vi alla hjälper till så kommer vi skapa ännu bättre förutsättningar för vår klubb där våra lag med våra ungdomar aktiveras och förhoppningsvis spelar fotboll långt upp i åldrarna, att skapa mötesplats Stockhagen.

Skicka gärna ett mail till Jan Brännmark; jan_brannmark@yahoo.co.uk så kan ni få mer detaljer kring paketen och utöver dessa  om ni lyckas dra ihop era 30.000 var man betalar in! Ska bli kul att se vad vi gemensamt kan åstadkomma för att göra vår klubb och arena ännu bättre. Stocksunds IF Sponsorpaket 2019-01 JB (1).pptx »
P08, 08/08 11:00
Dam Junior, 03/05 16:43