Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Stocksunds Idrottsförening
BLI MEDLEM
Nytt lokalt samarbete mellan Stocksunds IF och FC Djursholm!

                                    


Fotboll – för att det är kul – En fotbollsresa tillsammans

Till föräldrar till spelare i

F 2011, F 2012, F 2013, F 2014

 

Vilket roligt fotbollsår vi har haft!

Vi hoppas att ni alla är nöjda med verksamheten under det gångna året och att ni, liksom vi, ser fram emot nästa. En utmaning som vi inom såväl FCD som SIF har haft under det gångna året är att vi i vissa åldersgrupper har haft lite för få spelare i träningsgrupperna. Utmaningen baseras på att vi av erfarenhet vet att numerären dvs antalet spelare i ett lag, är nyckeln till en långsiktig verksamhet. För att kunna skapa så bra förutsättningar för roliga och utvecklande träningar och matcher har våra två föreningar därför beslutat oss för att under kommande säsong samordna våra resurser och spelare av samma årgång till en och samma träningsgrupp.

Beslutet är dessutom fattat utifrån den bakgrunden att våra två föreningar under det gångna året har inlett diskussioner om samverkan och ett eventuellt samgående mellan föreningarna längre fram. På motsvarande som gäller för era spelares träningsgrupper så är vi övertygade om att samverkan mellan föreningarna skapar de bästa möjligheterna för våra barn och ungdomar i Danderyd att kunna fortsätta spela fotboll så länge som möjligt. Från knatte till senior. Dessa diskussioner kommer att fortsätta i positiv anda även under det kommande året.

 

 

Vad innebär då detta för era barn i praktiken?

Från och med 1 januari 2021 kommer respektive åldersgrupp från varje förening att träna tillsammans. Dessutom kommer ni att spela seriespel gemensamt under våra bägge föreningars namn, Djursholm/Stocksund. Exakta träningstillfällen och tider kommer skickas ut längre fram. Fram till och med mitten av december kommer träningarna att fortsätta som vanligt.

Vår ambition är att varje träningsgrupp kommer att ledas av tränare från båda föreningar.

Vi kommer kalla till föräldramöte där vi kommer att informera mer om den kommande säsongen och allt det roliga som vi har att se fram emot!

 

Hälsningar

Styrelsen i SIF                                         Styrelsen i FCD

Anmälan till knatteskolan 2020!
2020-02-13 11:51

Den 18 april börjar vi vårsäsongen på Stockan med att välkomna alla flickor och pojkar födda -13, -14 och -15 att vara med i vår Knatteskola. Alla är välkomna och ingen förkunskap krävs!

Inom SIF har vi en önskan att spelarna kommer med ett leende och går hem med ett leende.

Vi ställer dock höga krav på oss själva inom verksamheten! Det innefattas av allas lika värde, att vi kan fokusera på individen och att vi finns tillgängliga i alla situationer för varje barn inom verksamhetens ramar. Med glädjefylld fotboll tror vi på ett livslångt idrottande!

Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola skall vara ett positivt minne.


VI KOMMER FORTSÄTTA MED NEDAN UPPLÄGG TILLSVIDARE, VI ÅTERKOMMER NÄR VI FÅTT NYA DIREKTIV.

 

Som ni vet börjar knatteskolan på lördag och pga, corona har vi ändrat lite i schemat för att vara färre på Stockhagen samtidigt.

Det innebär att hälften av barnen tränar/leker fotboll 9-9:50 och hälften 10:10-11:00. 9:50-10:00 hinner föräldrar och barn lämna Stockhagen och mellan 10:00-1010 välkomnar vi nästa grupp. :

Vi fördelar grupper på de olika tiderna enligt följande:

 

9:00-9:50: Flickor födda 2015 och 2014 samt pojkar födda 2015. 

 

10:10-11:00 Flickor födda 2013 och pojkar födda 2013 och 2014.

 

När, Var, Hur?

• Lördagar 09.00–11.00

• Stockhagens IP, Stockan, Stocksund

• Vårsäsong: start lördag 18 april, sommaravslutning 13 juni.

• Höstsäsong: start lördag 22 augusti, avslutning 24 oktober, sen börjar inomhus träningen.

• Flickor och pojkar -13, -14 och -15.

Anmälan görs här  

(OBS! Det går utmärkt att testa Knatteskolan kostnadsfritt! Ni bekräftar er plats när ni betalt )

• Avgift 2450kr/per år, utomhus & inomhus från april till april. 

• Tröja, dricksflaska, SIF sticker och en egen fotboll ingår i priset. 

• Frågor ställer du till Said Hosayn, Jane Beresford

  said@stocksundsif.sekansliet@stocksundsif.se

 

Några grundregler i Knatteskolan:

• Bollen i centrum! Alla barn har varsin boll.

• Alla våra tränare är utbildade.

• Max 20 barn/grupp/lag.

• Max 8 barn/tränare.

• Hela familjen är välkommen att starta helgen på Stockan som publik vid sidan av planen. 

Lättare servering finns!

2020-02-06 08:55
”Stocksunds IF har en ny sponsor i Hans Mörner Fastighetsförmedling som är fokuserat på bostäder i Djursholm, Stocksund och Danderyd. Som sponsor erbjuder nu bolaget fri värdering av ert nuvarande boende, helt utan förpliktelser. Hans Mörner Fastighetsförmedling betalar 400 kr till klubben för varje värdering.
 
Är ni bara lite nyfikna på vad ert boende är värt, kanske ni behöver en ny värdering till banken eller går i säljtankar, ring Hans Mörner på 08-755 19 19 eller maila på hans@hansmorner.seGlöm inte att meddela att det är en värdering via Stocksunds IF!”
 
 
Med vänliga hälsningar
 
 
Hans Mörner
Registrerad Fastighetsmäklare
 
 
Mobil: 0700-499001
Kontor: 08-7551919
Hemsida: hansmorner.se
Välkommen till Stocksunds IF
2020-01-30 12:19

Vi är en fotbollsklubb som vill att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt! Barnperspektivet är centralt och styr våra handlingar. Glädjen att delta och kämpa som en del i ett lag, oavsett nivå, är vår största vinst. Antal träningstillfällen, matcher och cuper hålls på en nivå där era barn kan upptäcka andra idrotter och intressen också under sin uppväxt. Vi vill att alla spelare ska få en chans att utvecklas i sitt spel och vi spelar matcher för att det är roligt! Den största vinsten är att kämpa tillsammans och att vara en del i ett lag. Era barn är varmt välkomna!

 

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendationer för barnidrott Läs mer Sponsra DIN klubb SIF
2019-11-06 11:15
Hej lagledare, ungdomar och föräldrar,

Vi i styrelsen för klubben vill skicka ut en utmaning till samtliga lag och medlemmar.
 
Klubben vill skapa även bättre förutsättningar för nästa steg i klubbens historia och arbeta för att Stockhagen skall bli en ännu mer naturlig mötesplats för Stocksunds ungdomar genom olika fotbolls relaterade aktiviteter. Vi vill skapa möjligheter för fler aktiviteter som får våra barn att fokusera på sport, vi vill skapa möjligheter att även vintertid ha aktiviteter och som ideell klubb behöver vi medel för att genomföra dessa.
 
Utmaningen till varje lag är att jobba på att försöka få ihop 30.000 i sponsorpengar till klubben samt föra en dialog med medlemmar kring företags sponsring. Vi har satt ihop olika paket från att man namnger hela utomhusarena till företagssponsring med banderoll och slutligen som enskild aktivt sponsrande medlem.
 
Vi tror att om vi alla hjälper till så kommer vi skapa ännu bättre förutsättningar för vår klubb där våra lag med våra ungdomar aktiveras och förhoppningsvis spelar fotboll långt upp i åldrarna, att skapa mötesplats Stockhagen.
 
Skicka gärna ett mail till Jan Brännmark; jan_brannmark@yahoo.co.uk så kan ni få mer detaljer kring paketen och utöver dessa  om ni lyckas dra ihop era 30.000 var man betalar in! Ska bli kul att se vad vi gemensamt kan åstadkomma för att göra vår klubb och arena ännu bättre. Stocksunds IF Sponsorpaket 2019-01 JB (1).pptx »
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P08, 10/01 11:00 
Dam junior , 03/05 16:43 
Tränare, 07/04 17:18 
 
HUVUDSPONSORER
ÖVRIGA SPONSORER
 
Facebook