SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nytt lokalt samarbete mellan Stocksunds IF och FCD Djursholm!!
2021-02-16 10:21

Fotboll – för att det är kul – En fotbollsresa tillsammans

Till föräldrar till spelare i

F 2011, F 2012, F 2013, F 2014

 

Vilket roligt fotbollsår vi har haft!

Vi hoppas att ni alla är nöjda med verksamheten under det gångna året och att ni, liksom vi, ser fram emot nästa. En utmaning som vi inom såväl FCD som SIF har haft under det gångna året är att vi i vissa åldersgrupper har haft lite för få spelare i träningsgrupperna. Utmaningen baseras på att vi av erfarenhet vet att numerären dvs antalet spelare i ett lag, är nyckeln till en långsiktig verksamhet. För att kunna skapa så bra förutsättningar för roliga och utvecklande träningar och matcher har våra två föreningar därför beslutat oss för att under kommande säsong samordna våra resurser och spelare av samma årgång till en och samma träningsgrupp.

Beslutet är dessutom fattat utifrån den bakgrunden att våra två föreningar under det gångna året har inlett diskussioner om samverkan och ett eventuellt samgående mellan föreningarna längre fram. På motsvarande som gäller för era spelares träningsgrupper så är vi övertygade om att samverkan mellan föreningarna skapar de bästa möjligheterna för våra barn och ungdomar i Danderyd att kunna fortsätta spela fotboll så länge som möjligt. Från knatte till senior. Dessa diskussioner kommer att fortsätta i positiv anda även under det kommande året.

 

 

Vad innebär då detta för era barn i praktiken?

Från och med 1 januari 2021 kommer respektive åldersgrupp från varje förening att träna tillsammans. Dessutom kommer ni att spela seriespel gemensamt under våra bägge föreningars namn, Djursholm/Stocksund. Exakta träningstillfällen och tider kommer skickas ut längre fram. Fram till och med mitten av december kommer träningarna att fortsätta som vanligt.

Vår ambition är att varje träningsgrupp kommer att ledas av tränare från båda föreningar.

Vi kommer kalla till föräldramöte där vi kommer att informera mer om den kommande säsongen och allt det roliga som vi har att se fram emot!

 

Hälsningar

Styrelsen i SIF                                         Styrelsen i FCD

 
HUVUDSPONSORER
ÖVRIGA SPONSORER
 
Facebook