Anmälan till Knatteskolan 2024 är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKSUNDS IF
fotboll
Välkomna till Stocksunds IFs P2017!
2024-02-08 14:37

 

Vi närmar oss nu den sista säsongen i Knatteskolan och det är dags för alla barn födda 2017 att kliva in i det vi har valt att kalla lagförberedande träning. Under säsongen 2025 kommer era pojkar och flickor att representera föreningen i St. Erikscupen och vår målsättning är att på bästa sätt förbereda era barn för detta.

Utöver att utveckla barnens egenskaper på fotbollsplanen kommer vi under säsongen fokusera på att svetsa samman gruppen till ett fotbollslag som kämpar, utvecklas och har roligt tillsammans. Kamratskap på och utanför planen har högsta prioritet. Alla får vara med och varje individ deltar och får bekräftelse efter sina förutsättningar.

 

Ni kommer i och med detta märka av en större närvaro från föreningens anställda tränare som tillsammans med våra duktiga ungdomstränare kommerplanerar och leder träningarna under året. Ni kan förvänta er välplanerade fotbollsträningar som möter spelarnas individuella förutsättningar men vi förväntar oss också att ni föräldrar bidrar för att vi tillsammans ska kunna skapa bästa möjliga förutsättningar för ett hållbart idrottande. 

 

Nytt för i år: 

  • Vi erbjuder två lagträningar i veckan. Lördagsträningen kvarstår men vi introducerar också ett träningstillfälle på onsdagar. 
  • De som vill spela ännu mer fotboll är välkomna att delta i föreningens “drop in-fotboll”. Läs mer här!
  • Träningsmatcher mot grannklubbarna i kommunen.
  • Stockancupen. Läs mer här!
  • Möjlighet att delta på våra fotbollsläger i juni och augusti. Läs mer här. 
  • Spelarna får kallelser till varje aktivitet som ni föräldrar förväntas svara på. 


I april kommer vi bjuda in er föräldrar till ett föräldramöte i samband med en lördagsträning där vår sportchef William Börjesson och fotbollsutvecklare Hank Danewid berättar mer om föreningen och den kommande säsongen.

Vi ses på inomhusträningen eller på premiären av Knatteskolan lördagen den 13:e april!

 

(Vill du spela fotboll med Stockans P2017? - Klicka här för att anmäla dig!)

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..