SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Stocksunds Idrottsförening
BLI MEDLEM
Ny sportchef
2022-05-18 10:08
Stocksunds IF växer  och vi har fler spelare i föreningen än på länge. För att förstärka organisationen så anställer föreningen åter en sportchef. Valet har landat på William Börjesson. Han börjar sin tjänst i dagarna. De första veckorna kommer hans fokus att ligga på att lära känna lagen och tränarna. Vi har många saker som vi i föreningen gör väldigt bra och det ska vi fortsätta med, men då antalet lag och spelare växer så krävs nya grepp också. Det kommer vi att återkomma till när William har fått lära känna verksamheten lite mer. 
Vi är så glada över att kunnat knyta till oss William. Han har enligt oss en perfekt bakgrund tillsammans med ett stort hjärta för Stocksunds IF´s färger. Nedan finner ni en kort beskrivning av vem William är - men vi är säkra på att ni inom kort alla kommer få träffa honom på och vid sidan av planen också! 
Styrelsen i Stocksunds IF 
 
 
William Börjesson är 29 år och uppvuxen på Stockhagen. Han flyttade till Stocksund 1996 och har sedan dess varit aktiv som spelare och tränare i både ishockey och fotboll. “När jag var yngre brukade jag och mina kompisar cykla direkt från skolan till Stockan och där blev vi oftast kvar hela kvällen. Vaktmästarna, framförallt Uffe och Anders, blev som ett extra par föräldrar och Stockan är fortfarande ett andra hem för mig”, säger William som hyser en stor kärlek till föreningen och idrottsplatsen.  
 
Fotboll har alltid varit en viktig del av Williams liv. “Under ett par år reste jag fram och tillbaka till England och gjorde videorepotage om brittisk fotboll. Det var ett roligt extraknäck. Jag älskar att vara runt fotbollen och det spelar ingen roll om det är en ungdomsmatch på Stockan eller en toppmatch i Premier league.” 
 
Vid sidan av av sportchefsuppdraget läser William sista året på ämneslärarprogrammet i Uppsala. “Efter flera års arbete med barn och ungdomar inom skola och föreningsliv kändes det naturligt att utbilda sig till lärare”, säger William som efter fyra års studier snart är färdigutbildad gymnasielärare i svenska och svenska som andraspråk. 
 
Som lagkapten i Stocksunds IFs herrlag har William dessutom varit med och bidragit till att det ombildade A-laget vunnit sina fyra inledande matcher och placerat sig i toppen tabellen.  
 
William ser fram emot att sätta igång och vidareutveckla fotbollsverksamheten. “Said, Romeo och Martin känner jag sedan tidigare och de gör ett fantastiskt jobb, detsamma gäller Rikard och Jane på kansliet. Jag ser fram emot att fortsätta den postitiva utvecklingen vi haft de senaste åren och kommer rikta stort fokus mot att stötta och utveckla våra duktiga ungdomstränare”, säger William som tillträdde som sportchef den 16/5. 
Välkommen till knatteskolan 2022!
2022-01-20 09:35

Anmälan till knatteskolan 2022

 

Den 9 april börjar vi vårsäsongen på Stockhagens IP med att välkomna alla flickor och pojkar födda -15, -16 och -17 att vara med i vår Knatteskola. Alla är välkomna och ingen förkunskap krävs!

Inom SIF har vi en önskan att spelarna kommer med ett leende och går hem med ett leende.

Vi ställer dock höga krav på oss själva inom verksamheten! Det innefattas av allas lika värde, att vi kan fokusera på individen och att vi finns tillgängliga i alla situationer för varje barn inom verksamhetens ramar. Med glädjefylld fotboll tror vi på ett livslångt idrottande!

Varje tillfälle med SIF:s Knatteskola skall vara ett positivt minne.

 

När, Var, Hur?

 • Lördagar 09.30–10.30
 • Stockhagens IP, Stockan, Stocksund
 • Vårsäsong: start lördag 9 april, sommaravslutning lördag 11 juni.
 • Höstsäsong: start lördag 20 augusti, avslutning lördag 29 oktober, sen börjar inomhus träningen i november – mars.
 • Flickor och pojkar födda 2015, 2016 och 2017.
 • Anmälan görs här(om ert barn spelade med oss förra året behöver ni inte anmäla er ni kommer få en faktura) 

(OBS! Det går utmärkt att testa Knatteskolan kostnadsfritt! Ni bekräftar er plats när ni betalt.)

 • Avgift 2500kr/per år april - april, utomhus april - oktober & inomhus från november – mars. Hösttermin/vinter augusti - mars 1600kr 
 • Tröja, vattenflaska, diplom och en egen fotboll ingår i priset.
 • Frågor ställer du till Said Hosayn och Jane Beresford kansliet@stocksundsif.se

 

Några grundregler i Knatteskolan:

 • Bollen i centrum! Alla barn har varsin boll.
 • Alla våra tränare är utbildade.
 • Max 20 barn/grupp/lag.
 • Max 8 barn/tränare.
 • Hela familjen är välkommen att starta helgen på Stockan som publik vid sidan av planen. 

Lättare servering finns!

Ambitionsträning
2021-10-25 09:25

Teknikträning erbjuds en gång i veckan för spelare mellan 9-12 år som redan spelar i ett lag i Stocksund IF, men vill få möjlighet till extra träning. Träningarna är för närvarande förlagda på tisdagar kl 16.30-17.30 och är ett gyllene tillfälle för de spelare som vill vässa sina fotbollsfärdigheter tillsammans med andra spelare i klubben som har samma ambition. Vi erbjuder varierande, roliga och utmanande träningar innehållande allt ifrån teknik till koordination och spelförståelse. Passande för spelare som har ambitionen och viljan att träna något mer än vad som erbjuds i det egna laget och både få uppleva mer fotbollsglädje och fotbollsutveckling. Varmt välkomna till Teknik Ambitionsträning med Romeo

2020-02-06 08:55
”Stocksunds IF har en ny sponsor i Hans Mörner Fastighetsförmedling som är fokuserat på bostäder i Djursholm, Stocksund och Danderyd. Som sponsor erbjuder nu bolaget fri värdering av ert nuvarande boende, helt utan förpliktelser. Hans Mörner Fastighetsförmedling betalar 400 kr till klubben för varje värdering.
 
Är ni bara lite nyfikna på vad ert boende är värt, kanske ni behöver en ny värdering till banken eller går i säljtankar, ring Hans Mörner på 08-755 19 19 eller maila på hans@hansmorner.seGlöm inte att meddela att det är en värdering via Stocksunds IF!”
 
 
Med vänliga hälsningar
 
 
Hans Mörner
Registrerad Fastighetsmäklare
 
 
Mobil: 0700-499001
Kontor: 08-7551919
Hemsida: hansmorner.se
Välkommen till Stocksunds IF
2020-01-30 12:19

Vi är en fotbollsklubb som vill att så många barn som möjligt i Stocksund ska vilja spela fotboll så länge som möjligt! Barnperspektivet är centralt och styr våra handlingar. Glädjen att delta och kämpa som en del i ett lag, oavsett nivå, är vår största vinst. Antal träningstillfällen, matcher och cuper hålls på en nivå där era barn kan upptäcka andra idrotter och intressen också under sin uppväxt. Vi vill att alla spelare ska få en chans att utvecklas i sitt spel och vi spelar matcher för att det är roligt! Den största vinsten är att kämpa tillsammans och att vara en del i ett lag. Era barn är varmt välkomna!

 

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendationer för barnidrott Läs mer Sponsra DIN klubb SIF
2019-11-06 11:15
Hej lagledare, ungdomar och föräldrar,

Vi i styrelsen för klubben vill skicka ut en utmaning till samtliga lag och medlemmar.
 
Klubben vill skapa även bättre förutsättningar för nästa steg i klubbens historia och arbeta för att Stockhagen skall bli en ännu mer naturlig mötesplats för Stocksunds ungdomar genom olika fotbolls relaterade aktiviteter. Vi vill skapa möjligheter för fler aktiviteter som får våra barn att fokusera på sport, vi vill skapa möjligheter att även vintertid ha aktiviteter och som ideell klubb behöver vi medel för att genomföra dessa.
 
Utmaningen till varje lag är att jobba på att försöka få ihop 30.000 i sponsorpengar till klubben samt föra en dialog med medlemmar kring företags sponsring. Vi har satt ihop olika paket från att man namnger hela utomhusarena till företagssponsring med banderoll och slutligen som enskild aktivt sponsrande medlem.
 
Vi tror att om vi alla hjälper till så kommer vi skapa ännu bättre förutsättningar för vår klubb där våra lag med våra ungdomar aktiveras och förhoppningsvis spelar fotboll långt upp i åldrarna, att skapa mötesplats Stockhagen.
 
Skicka gärna ett mail till Jan Brännmark; jan_brannmark@yahoo.co.uk så kan ni få mer detaljer kring paketen och utöver dessa  om ni lyckas dra ihop era 30.000 var man betalar in! Ska bli kul att se vad vi gemensamt kan åstadkomma för att göra vår klubb och arena ännu bättre. Stocksunds IF Sponsorpaket 2019-01 JB (1).pptx »
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Knatteskola, 01/08 11:59 
A-laget Herr, 10/06 15:52 
A-laget Herr, 07/06 14:15 
F2013/14, 05/05 22:55 
 
HUVUDSPONSORER
ÖVRIGA SPONSORER
 
Facebook