Anmälan till Knatteskolan 2024 är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKSUNDS IF
fotboll
Stötta Stocksunds IF - Gå med i Klubb 1907

Klubb 1907 är ett partnernätverk som tillsammans stöttar Stocksunds Idrottsförening. Som medlem i Klubb 1907 är du och ditt företag med och sätter barn i rörelse samtidigt som ni skapar meningsfulla sammanhang och aktiviteter i vårt närområde. 

 

Självklart stöttar vi Stockans fotbollsverksamhet, men Klubb 1907 står för mycket mer än organiserad lagidrott. I samklang med föreningens historia uppmuntrar vi multiidrottande, sänker trösklarna för deltagande och möjliggör spontanidrott. Gratis drop in-fotboll, öppen amatörturnering i pingis eller Stocksundsloppet är några få exempel på aktiviteter som redan pågår eller kommer att sjösättas under 2024 - med hjälp av Klubb 1907. 

 

Företag som går med i Klubb 1907 bidrar med 1907 kr. till Stocksunds IF. Därefter engagerar sig medlemmarna i nätverket på sitt sätt efter egen förmåga. Som huvudsponsor,, knattepartner eller som fruktleverantör till drop in-fotbollen. Allt engagemang är värdefullt och det finns många olika sätt att bidra.

Som medlem i Klubb 1907 får du: 

  • En fysisk och digital sticker, särskilt framtagen för Klubb 1907, föreställande föreningens tre historiska emblem. Ett bevis på att ditt företag är med och stöttar Stocksunds IF.

  • Synlig exponering på stocksundsif.se

  • Ditt företags logga på Klubb 1907-vepan vid Stockhagens 11-mannaplan (om ni blir medlemmar före midsommar 2024).

  • Nätverksaktiviteter och förmåner

Hur går jag med i Klubb 1907?

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen