Anmälan till Knatteskolan 2024 är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKSUNDS IF
fotboll
A-laget Herr
Stockhagen 70 år - Knatteskola och hemmapremiär den 13/4.
2024-04-10 13:18
Välkommen ner till Stockhagen den 13/4.

På lördag blir det en heldag på vår 70-åriga idrottsplats Stockhagen som börjar med premiär för Knatteskolan kl 09:30!

Efter Knatteskolan är det dags för A-laget att kliva in i årets seriespel. Trots en start höstsäsong slutade laget på en fjärdeplats i division 6 förra året. Fjolårstrean Dynamo Täby står för motståndet i premiäromgången, ett välbekant motstånd som våra herrar utkämpat många jämna matcher mot både i tränings- och tävlingssammanhang.


A-laget har haft en stark vårsäsong under nya tränaren Hank Danewid där man lyckades ta sig till 1/8 - delsfinal i distriktsmästerskapen. Tyvärr blev laget utslagna på straffar mot division 4-laget Ängby IF. Årets målsättning är att kvalificera sig för division 5 men konkurrensen är hård där storsatsande AIK FK (AIKs talangförening), Råsunda FC och IFK Lidingö lär vara med i toppstriden i höst.

Kom ner till Stockhagen och stötta våra herrar på lördag kl 12.00. Efter matchen håller Nonnos på Stocksunds torg öppet för spelare och supportrar.